Ξεκίνησαν οι εργασίες για την βελτίωση & συμπλήρωση των κοινοχρήστων χώρων οικισμού Κώμης

 

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι ξεκίνησε το έργο που αφορά στην βελτίωση και συμπλήρωση των κοινοχρήστων χώρων οικισμού Κώμης. Στόχος της μελέτης είναι η βελτίωση της ποιότητας και της μορφής τμήματος των κοινόχρηστων χώρων του οικισμού Κώμης και η συμπλήρωσή τους με νέα, σύγχρονα στοιχεία που θα αναδείξουν την ταυτότητα της περιοχής παρέμβασης. Ο νέος σχεδιασμός σκοπεύει να προσφέρει στους πεζούς ομαλή και ασφαλή πρόσβαση προς την παραλία, τα καταστήματα και τους λοιπούς κοινόχρηστους χώρους του οικισμού.

Επιπλέον, επιδιώκεται η οργάνωση της κίνησης των οχημάτων, της στάθμευσης και της φορτοεκφόρτωσης καθώς και των χώρων ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων. Παράλληλα, προτείνονται νέες φυτεύσεις με στόχο την βελτίωση του μικροκλίματος της περιοχής και εξασφαλίζεται η πρόσβαση και η ασφαλής παραμονή στο χώρο ατόμων Αμεα. Εν γένει, η πρόταση στόχο έχει να προσφέρει βελτίωση της ποιότητας ζωής και της τουριστικής εμπειρίας, σε κατοίκους και επισκέπτες.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι κατά την διάρκεια των εργασιών απαγορεύεται αυστηρά η διέλευση οχημάτων από το εργοτάξιο.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.